luni, 6 februarie 2017

Cine e psd?

Oare voi apuca o zi..în care ciuma roșie psd sa fi disparut? să nu mai aud de comunism, de socialism de egitarism? Pentru că, oameni buni, NU suntem egali. Dincolo de faptul ca unii s-au nascut prosti, a câștiga un salariu mai mare, a câștiga mai multi bani este o vina ce trebuie pedepsită, din perspectiva doctrinei socialiste. Dar nu putem să fim cu totii bețivi (exista o statistica oficiala, europeană) nu putem sa trăim din asistenta sociala si să vrem mai mult, in timp ce la varful puterii, niste semianalfabeti îmbogațiți din ciorrdeala să își angajeze amentele si sa le dea "stele" pe banii noștri, ducând o viață lipsită de orice grijă, sfindîndu-te din lumina girofarelor spp, sau, fiind nevoit sa.. te retragi cu o masă mai încolo, în cîrciumă, pt că dl X este acolo cu spp-ul.. Am facut o analiza a sustinatorilor psd si am constatat că: printre cei cu studii superioare cei mai multi sunt conectati la "sistem" prin diverse grade de rudenie (neveste, veri, tati..matusi..) Care au facut parte din nomenclatura comunista, avand diverse avantaje si pastrand reminiscente de putere absoluta in vene..  Ăștia sunt cei mai puțin vocali. Ar zice, dar n-au tupeu, pentru cei mai mulți dintre opozanții psd au studii superioare și nu ar vrea să se compromită intelectual.. Își afișează așa, voalat, sustinerea dând like la cîte un comentariu cu soros, johannis ș.a.m.d. A doua categorie, a militarilor de carierea (ma refer la toate armele) care.. nu au depus foarte mult efort cognitiv si care sunt spalati pe creier ca ”sistemul le da” ei netrebuind sa faca foarte mult. Ies la pensie si se angajeaza soferi sau agenti de paza, sau.. speră ca vreun capitalist (pe care il injura in barba) să îi angajeze pe post de garda de corp sau daca se poate director, mai ales daca a lucrat ca sergent major prin SRI sau SPP.. O categorie aparte este reprezentata de cei care ar vota pe oricine pentru o galeata si un pui aruncat din masina.. astia sunt cei mai multi, masa de manevra a lui Dragnea. daca i-ar aduna pe toti astia la el in curte, oamenii si-ar scoate, indobitociti, cușmele. Pentru că.. așa a fost crescut poprul romîn, în respectul.. ”ălui mai mare”. Există oameni ciocan și există oameni cuie. Și nu contează cu ce partid ții (eu de exemplu, nu pot fi bănuit, pentru că NU EXISTĂ niciun partid care să mă reprezinte). Dar fierbe carnea pe mine când văd ca unii își pregătesc liniștea eternă, pe socoteala mea, a noastră, pentru propășirea șleahtei lor de netrebnici.
Oameni buni, treziți-vă! Nu mă bucură victoria din stradă (decât parțial) pentru că mă gândesc la ce urmează.. România a devenit (datorită lui dragnea) o masă fierbinte de interes pentru pândacii de prin împrejurimi. Abia acum totul e pregătit pentru marea manipulare.

Habar nu am ce va fi! Lupta mea personala împotriva psd (și a tuturor sustinătorilor săi) este fără echivoc. Așa cum mă voi opune oricărui exercițiu de putere aberant indiferent cu cine va trebui sa rup ambasadele..

Puie MSD!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu