joi, 28 februarie 2013

Curatenia interlopilor (de primavara)

In sfarsit, Politia e in actiune, in sfarsit se misca lucrurile, clanurile au inceput sa tremure, interlopii mici si mari se baga la cutiute si asteapta ingrijorati vremuri mai bune. Dar stim cu totii ca nu este suficient. Mai bine sau mai rau, MAI  si-a facut treaba (mai bine sau mai rau am spus..) dar putregaiul e in justitie. Ce facem cu judecatorii corupti? Cu aceia care considera ca interlopii cei mai rai "nu prezinta pericol social"?

Mai trebuie umblat putin la statutul politistului.Si poate ca vor disparea si hotii de cale ferata. Impuscati. Legal, absolut legal (dupa somatie) sau fara somatie in cazul in care raspund in forta arestarii.

Ce ma deranjeaza insa? Desi cu cagule pe fata, am vazut jandarmi cu posturi cel putin respectuoase fata de cei arestati. Nu zic ca trebuie sa faca abuzuri, dar capul plecat si posturile usor diplomatice nu dau bine pe sticla. De parca (sigur) cei cagulati i-ar cunoaste pe interlopi si (tot sigur) se tem de ei.

Domnilor din administratia MAI, faceti-va curatenie si in ograda proprie, ascultati-le telefoanele si celor care sunt in directa legatura cu cei pe care cautati sa-i arestati. Decapitati-i si pe acestia ( cu "Vulpea" n-ati reusit) si poate, uitandu-va cu atentie la unii dintre cei care "aresteaza" veti constata ca burtile nu sunt acoperite de vesta antiglont, nu suficient astfel incat sa nu pareti ridicoli. Luati ca model (singurul aspect) felul in care arata unii dintre interlopi, astia chiar trag de fiare, se antreneaza. VOI trebuie sa fiti pregatiti muuult mai bine. Uitati-va la inregistrarile care apar la tv si poate.. vi se va parea ceva ciudat..Eu as avea "pretentii".

Stiu din experienta proprie ca aveti in MAI baieti de mare isprava dar printre ei aveti si multi "nepoti", mai .. curatati din ei. Si respectul pe care incepeti sa-l castigati ca si institutie va creste. Aporpos, ce se mai aude cu   "sorici" de la piatra neamt? presa tace malc, acolo era un putregai in toata regula, poate il intrebati acum din nou daca considera ca fratii mararau (totusi) ar putea fi considerati interlopi, in conditiile in care au comandat asasinate? Si mai recomand autoritatilor sa-i efectueze lui sorici si un control intrarectal (platesc eu 100%) sa vada daca nu cumva vor gasi ceva accesorii marca mararu prin zona.

Deci, domnilor, stimati reprezentanti ai MAI, voi..n-ar trebui sa aveti treaba cu Politicul. O singura "vulpe" sau un singur "sorici" pot sa faca praf viata si pofta de "a-si face datoria" oricarui cadru din operatiuni speciale. Domnilor procurori, stiu ca e greu, dar pana nu veti aresta si judecatori corupti, arestarea interlopilor rame doar o curatenie de primavara care va trece imediat ce se aseaza apele CSM-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu