marți, 3 iulie 2012

Viitorul care NU suna bine

Am vazut deja filmul viitorului politic al Romaniei. Basescu are dreptate! ceea ce se intampla acum, este fara precedent, dar doar din perspectiva aparentei lucrurilor. DA, usl-ul se grabeste maxim sa scape de basescu (si eu vreau asta) dar din pacate.. vom asista la un nou ciclu de cel putin 8 ani de psd-izare a societatii. tatuca Iliescu n-a murit si nici puterea lui. Nu cred ca e cineva dintre oamenii cu capul pe umeri, care sa "simta" ca tandemul Antonescu-Ponta ne va scoate din vreo criza.. Nu, pur si simplu ne vor scapa de base si atat. Nimic din ceea ce comunica cei doi, nu da de inteles ca "va fi bine". Cum sa fie bine? pe ce criterii? suntem o societate putreda! Lucrurile care vor fi "bine" sunt aranjamentele lor pe termen lung.. Vor fura mai mult, mai abitir si mai cu tupeu decat au facut-o vreodata. Nu imi mai amintesc, cine a inventat termenul de "baron local"? Parca psd, nu?

Antonescu e praff si nici nu stie asta! S-a nascut asa! Pentru mine nu e decat un abil profesoras, cu discursul la el, dar atat de obsedat de putere incat nu va tine cont de nimic! Va distruge PNL-ul! Se va distruge pe el insusi pe sistemul.. "dupa mine potopul". Nu-l va opri pe Ponta din nimic.. Ponta, cu sforile lui din spate, va da lovitura dupa lovitura "sistemului". Singurul sistem care ar putea sa le puna frana. Si asta e cel mai mare dezastru pt care il acuz pe basescu; a institutionalizat japca politica. A distrus mitul (subtil dealtfel) al jenei.. pe care o avea Adrian Nastase, sau macar pe care o afisa.

Repet; NIMENI in tara asta, niciun politician din Romania, nu face politica pt binele meu, sau al tau, sau al ..nostru. In momentul in care vreunul dintre ei ajunge cat de cat la borcanul cu putere, se gandeste la ai lui, la el, la cat sa fure si tot ce face este pentru binele cercului sau de influenta. As putea sa spun cu mana pe inima ca Google a inventat "Google Circle" luand ca model politica romaneasca. Lucrurile, relatiile se misca nevazut pt ceilalti, dar subtil in "cercul tau". Unii razbaesc, altii mai putin.

Nu consider ca fac parte din marea masa de ofruscati obiditi! Nu, din pacate nu imi pot asuma nici macar mandria de a fi roman, spre.. dezamagirea unora dintre cunoscutii mei.

Deci, va fi rau.,. de-acum incolo! Ati vrut comunism? sa vedeti de-acum incolo ce va face psd-ul.. Vor castiga anul asta tot ce se va putea castiga!. Apoi vor distruge incet, incet, tot ce a mai ramas nepus la pamant de catre basescu.

Romania, va fi laboratorul experimental al UE pt alimentatia viitorului, mana de lucru ieftina (scalvii) Europei si eventual.. un potential refugiu al CIA pt "interviurile" cu teroristii. Asa vom fi (Suntem deja) perceputi worldwide.

Bye bye Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu