duminică, 29 iulie 2012

Testimoniale- oameni de exceptie- Lucian Marinescu


http://www.sertarulcufotografii.ro/
Astazi, trebuie sa-l mentionez pe prietenul meu, Lucian. Am deschis un hotel impreuna (primul) si intre timp am devenit si prieteni. Un tip deosebit, sarmant, calm, diplomat. Un om cu o rabdare fantastica. Mi-a dat niste lectii de viata importante. La un moment dat, eram chiar.. inamici (oarecum, profesional). Insa, a fost o schimbare.. M-a socat faptul ca atunci cand putea sa-mi intoarca spatele el s-a purtat ca si cum nu am fi avut niciodata nimic de impratit. Abia atunci am deschis ochii cum trebuie asupra lui.Si mi-am dat seama ca este un baiat nemaipomenit. Un poet! :)

Sa trecem la partea profesionala! Lucian este ceea ce numesc eu un specialist desavarsit. In ultimii ani a capatat o valenta aparte, in deschiderea de hoteluri de lux. Lucian "vede" businessul si este in stare sa ia un proiect de la zero si sa-l puna in fata proprietarilor "ready to be open". Aceasta industrie este una deosebit de grea, deoarece oamenii cu multi bani au impresia ca si stiu sa faca un business. Lucian este foarte bun in a-i descumpani! :) Nu poti face un hotel bun, care sa si produca, daca nu il intrebi (cel putin)\.De la bugete, calcule, organizare, proiect, Lucian are experienta omului trecut prin muuulte proiecte. Si le stie! Te ajuta! Asa ca daca vreodata, iti da prin cap sa iti deschizi un hotel  ,cauta-l, ai savezi lucrurile altfel decat crezi tu ca sunt. Si asa.. renunti la a mai ingropa bani in proiecte moarte din fasa, SAU... te alegi cu un consultant de succes!

Lucian, iti multumesc pentru lectia de prietenie pe care mi-ai dat-o! Lucian, te felicit pt ceea ce ai devenit profesional! Sunt langa tine, bro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu