luni, 23 iulie 2012

Radu Mazare si putoarea nationala

Sunt de-a dreptul..(nici nu stiu cum..) socat nu prea, oripilat maxim, dar acum nu gasesc cuvintele pentru ceea ce simt, oricum, retraiesc sentimentul ca ne-am intors la rotile de cascaval + rulmenti cu care faceau afaceri romanashii nostri prin 90, aducand toate kitchurile posibile de la turci..Nu-l halesc pe radu mazare nici cu o tona de lamaie, mi se pare fix promotorul progeniturilor nascute in perioada 98-2000, generatia Mc Donalds, care a deschis ochii pe "combinatii" si unde valoarea inseamna "cati bani are tac-su"..Ciudat este ca acele care alegorice ne arata toata natia romana. Toata tara este o alegorie (proasta) in aceasta zbatere care nici macar politica nu mai poti spune ca e..

Am avut curiozitatea sa-i intreb pe constanteni daca sunt multumiti cu mazare ca si primar. Ei bine, unii mi-au spus "domne' e hot, dar a facut multe pentru constanta". deci mazare, daca o tine tot asa, iese primar pe viata la Constanta.  Nu conteaza deci niciun fel de principiu, totul este o reactie la singurul stimul care conteaza; stomacul local. Daca mazare se muta maine la pdl, tot il vor vota, pt ca il voteaza pt ce le-a dat in schimb. Le-a dat ceea ce aveau nevoie, pe banii lor. E un jmecher! Pur si simplu a inteles ce au nevoie oamenii si fix aia le-a dat! De restul, isi poate face de cap linistit. Nu vorbeste nimeni depse asta, toata lumea este cu capul in galeata pe care USL o tine deasupra fantanii si PDL-ulse uita cum intra la apa.. Principii?? reguli? ce mai conteaza? viitorul "scurt' (asta de 5 ani) conteaza. "Sa ne fie bine, ca sa nu ne fie rau". Asta este ultima "vorba" a bietilor isteti, pusi pe combinatii.

imi este sila! Imi este sila de Mazare, de boc, de basescu, de ponta, de antonescu, DE TOTI! Toti sunteti o apa si un pamant! Toti sunteti pe propria voastra combinatie!

DA, categoric voi vota sa cada basescu si sleahta lui prefabricata!Dar asta nu inseamna ca astept ceva de la USL.. Ce-mi pot aduce ponta / crin in plus? Absolut nimic. cei din spatele butoanelor vor ramane tot acolo. Pana mai ieri, vanghelie ii facea zile de nastere si petreceri obscure tatucului iliescu.. By the way, am o tastatura desteapta.. cand e cate un nume mai deocheat, nu ma alsa sa scriu cu majsucule, adik.. nu e niciun pic de respect, substantiv comun (gen..). Acum.. sunt unii mai tineri in fata, istoria e deja scrisa (probabil..) pana prin 2016.. Dar noi ca natie nu avem cum sa ne facem bine! Ne trebuie o revolutie, dar .. una adevarata, la os. O schimbare radicala! Ne trebuie un Ataturk! (evident, Crestin - ca sa nu fiu banuit de altceva:))). Pana atunci, e doar o rotire de cadre! Am mai vazut filmul asta. o sa cada basescu dupa care ne vom intoarce la frigiderele pe care oamenii sarmani le folosesc ca pe sifoniere (pun in ele tricouri pe raft). Nu basescu e de vina si nici ponta sau crin sau X. Noi suntem de vina! pentru ca statul suntem noi. Statul degeaba. urlam ca vrem, sa ne dea "cineva"si acel cineva trebuie sa fie vreun clovn (ca mazare) care ne da ce avem nevoie; kitch, dezmatz, betie.. Iadul e aici pe pamant, deja.. daca mazare s-ar gandi sa se duca la Athos s-ar scufunda cu siguranta pana sa se apropie de insula. :) nimic din ce face/arata nu e crestin. dar observati ca imndiferent ce culoare politica au, TOTI aia care au ajuns sus, au grija ca ai lor copii sa invete pe "afara". Cu totii stiu ca Romania nu e o tara unde sa-ti cresti copiii. Si chiar pentru asta s-au angajat, nu? doar  u pentru mine sau pentru.. tine. Nu, toti cei care se "ajuta" intre ei o fac pentru stomacul si familiile lor.Atat!

Romani, puteti sa votati orice si oricum. Ceea ce veti obtine este sinonim cu a da drumul aerului conditionat cand acesta nu mai are freon.. face zgomot dar nu raceste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu