vineri, 4 martie 2011

Ion Iliescu, baia de multime si foamea

Domnule Iliescu, La Multi Ani! Va spun asta cu un gust amar, pentru ca, speram, ca dumneavoastra nu semanati cu traian basescu, dar amandoi iubiti "multimea" . Cum o fi ea, dar sa ne aplaude si sa ne pupe!. Cat de fina este separatia dintre demnitate si egocentrism? la fel de fina cat distanta dintre mintea lui vanghelie si talpa gastii.

Vazand cele intamplate, indraznesc sa cred ca ..fie vi s-a intins o capcana si nu stiati ca vanghelie pune la cale un "vanghelion" de ziua dumneavoastra, fie ati agreat programul, ori, in ambele cazuri, dincolo de felicitari, cred ca ar trebui sa va fie un pic rusine.. de ce? pai.. pentru urmatoarele motive:
1. pentru ca in continuare va asociati imaginea de fin si rasat diplomat cu a unui neghiob, incult si impertinent ca vanghelie.
2. pentru ca ii permiteti acestuia sa manipuleze audienta folosindu-se de prilejul zilei dumneavoastra de nastere
3. pentru ca in continuare ati aratat poporului cum va arata campania electorala care urmeaza; pui congelati, ulei expirat si sacose cu psd aruncate in graba prin zonele electorale.

Daca ignorati faptul ca prostii..(chiar flamanzi) incep sa se destepte, nu va asteptati sa fiti primiti cu flori la intrarea in palate.. Lepadati-va odata de aceste obieciuri paguboase de a scoate in evidenta "audienta" fidela a PSD, chiar daca ei, cei mai multi va vor vota pentru un mic dat din camion la coltul strazii. Nu va face bine acest lucru, domnule Iliescu.

Concluzia mea ferma este ca.. subit, m-ati dezamagit. Nu am crezut niciodata in dumneavoastra ca presedinte, mai ales dupa ce am trecut (direct) prin mineriada, dupa ce am vazut cum l-ati gratiat pe cozma, si cum l-ati scos din puscarie pe prietenul tiriac junior, deindata ce tac-su s-a infiintat la cotroceni la ora 11 noaptea. V-am respectat in schimb pentru pozitia demna si atitudinea de presedinte. Dar, eu ca roman, sunt scarbit ca in politica romaneasca pe post de lider se afla unul ca vanghelie.. ca un ex-presedinte arata lumii cum pentru o bucata de pui fript, infometatii votanti vor continua sa se arunce cu capul inainte, sa se manance intre ei, sa-si scoata ochii si de ce nu, sa strige cat ii tin bojocii " va iubim domnule Iliescu..!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu