miercuri, 2 martie 2011

Hot impuscat in cap

In sfarsit s-a intamplat si asta! Sper din tot sufletul meu ca politistul nu a vrut de fapt sa-l i mpuste in picior si a gresit :). oricum, BRAVOS!!! la mai mare. Nimeni in tara asta nu se va teme cu adevarat de hotzii si furaciuni decat dupa ce vor simti cu adevarat amenintarea (fizica) a legii. Stiu, din pacate, ca politistul va trebui sa "scrie" mult in legatura cu asta si imi pare rau pentru el. Stiu ca nu are nicio protectie in fata "amenintarilor" interlope, insa, mai sper ca pana la urma, neamul asta romanesc de rahat.. (iertata sa-mi fie folosinta termenului "neam"..) se va trezi si va intelege ca:
1. legea trebuie sa fie lege pentru toti, daca vrem sa ne creasca copii in liniste.
2. amenzile nu trebuie sa fie "suportabile", asta este cea mai mare imbecilitate pe care am putut s-o aud. Nu! Amenzile, pentru ORICE fapte ii apropie pe faptasi de regnul animal in ceea ce priveste reactia in anumite cazuri, trebuie sa fie inmultita cu 10. De exemplu, pentru viol, pedeapsa ar trebui sa fie castrarea chimica definitiva, pentru viol minori cel putin inchisoarea pe viata, pentru tilharie cu violenta cel putin 30 de ani. astea sunt doar niste exemple.. Pt lovire, si alte infractiuni "minore" sa existe inchisoarea de cel putin 3 luni, cu executare imediata. Sa existe arestul de cateva zile cu mentiune in cazier pt conducere sub influenta alcoolului s.am.d. Pentru circulatie, de exemplu, pt depasirea benzii duble continue in mod intentionat (depasirea coloanei de masini) propun: anularea permisului de conducere, confiscarea masinii si o amenda de cel putin 8000 de ron. Pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/ora, confiscarea masinii, s.a.m.d

3. cand ai de a face cu un politist.. singurul lucru pe care poti sa-l faci este SA-I PREZINTI ACTELE si sa astepti cuminte pana iti spune ca esti ok, daca esti ok. ORICE alta atitudine de ..a jigni politistul in actiune, de a-l ameninta, de a-l intimida sa fie soldata cu arestare pe loc, catuse si cel putin 7 zile de inchisoare data pe loc pt ofensa adusa autoritatii. ce inseamna sa te dai la politist, sa-l injuri?  el reprezinta..(ar trebui s-o faca) AUTORITATEA statului. daca noi nu ne respectam autoritatile, ce se va alege de tara asta? la fel, folosirea fortei trebuie sa fie proportionala cu amenintarea. Ma doare rau cand vad la televizor cate un sef de comisariat, burtos si falcos, intr-un sat de nu stiu unde, unde, in spatele lui niste ciori cu topoare si furci isi fac legea si falcosul spune ca.."a negociat cu fortele beligerante.." Rad cu lacrimi.. de ciuda ca vad asemenea idioti in functie de politisti. Rolul politistului este acela de a se asigura ca ordinea este cea normala, nu cum o modifica un individ de capul lui. So, orice iese din sfera normalitatii definite, trebuie sa presupuna un raspuns gardual automat care sa inceapa cu avertizarea (una singura), in caz de raspuns incorect (oprirea actiunii, prezentarea actelor) orice altceva trebuie sa presupuna incatusarea, arestarea si ducerea la sectia de politie. Acolo se continua tratativele care in cazul in care individul nu a cooperat sa se aleaga cu un cazier chiar si pentru 7 zile prima oara + o amenda usturatoare (cel putin 4000 roni). In cazul in care individul are ceva in mana care poate fi o amenintare la adtresa cuiva (recte topor, furca) se trece la somatia armata si daca in secunda doi individul nu e pe burta si arma indepartata individul sa poata fi impuscat pe loc fara probleme.

da , poate ca sunt dur.. dar am o viziune. pana cand lucrurile nu se vor apropia de ceea ce spun eu, ordine in romania nu va fi, copii nostri nu vor merge linistiti pe strada.. Asta e tara in care traim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu